YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DE TEŞKİLATLARA NEŞTER VURULACAK!

106

Türkiye genelinde yerel seçimlerde istediği başarıyı elde edemeyen Ak  Parti çuvaldızı kendine batırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlerde kan ve ruh kaybı yaşayan teşkilatlara neşter vurmaya hazırlanırken Son baharda il kongresini gerçekleştirecek olan Düzce İl Teşkilatında da, kadrolar yeniden dizayn edilecek. 

İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, yerel seçimlerde başarısız olan ilçe ve belde teşkilatlarını kongre öncesi yeniden yapılandıracaklarını, halkın sandıkta verdiği mesajın alındığını belirterek en kısa sürede gerekli adımları atacaklarını söyledi. 

Kamuoyunda seçim sonrası kaybedilen ilçelerin faturasını bazı çevreler il başkanı Hasan Şengüloğlu’na yıkmaya çalışsa da Şengüloğlu baskılara boyun eğmeyerek Ak Parti olarak Düzce’yi Türkiye’de birinci parti yapmak için teşkilatlarda köklü değişime gideceğinin mesajını verdi. 

 

Düzce’de seçim boyunca Ak Kadroların gece gündüz sahada çalıştığını belirten Şengüloğlu, bu vesile ile halkımızın istek ve görüşlerini birebir dinleme fırsatı bulduk.  Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Ak Parti olarak Düzce’de halkımızın arzu ettiği teşkilat yapısını oluşturup yeni dönemde daha başarılı işlere imza atacağız” dedi. 

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar