BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

62

Ramazan Bayramı münasebetiyle Düzce’de bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Düzce Valisi Selçuk Aslan ev sahipliğinde gerçekleşen Bayramlaşma programına Düzce Milletvekilleri Ercan Öztürk ve Talih Özcan, Siyasi Parti İl başkanları, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldı. 

 

 

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan; Birlikte kutlanan bayramlar, kalplerdeki sevgi ve birliği pekiştirir diyerek  Düzce halkı başta olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, bayramın coşkusunu paylaşmanın önemine değinerek, “Rabbimize Hamd olsun güzel bir ramazan geçirdik. Bugünde bayrama ulaştık Allah birliğimizi daim etsin.” ifadelerini kullandı.

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan ise bayramın sevincini ve dayanışmasını ön plana çıkararak, şunları dile getirdi: ”Bugün bayram hepimiz kardeşiz, hepimiz dostuz güzel insanlar bir araya geliyor biz kötüleri birleştirmemiz lazım, sevgiyi ve dostluğu aşılmamız lazım. Ben bu bayramların güzel olmasını temenni ediyorum. Kazasın belasız 1 ayı tamamladık. 1 ay değil 12 ay böyle olsun diyorum. Hepinizin bayramını candan yürekten kutluyorum bizim bayramlar sizin olsun diyorum.”

 

 

Konuşmaların ardından, katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Resmi bayramlaşma töreni, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key