YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR’UN İŞİ MUCİZELERE KALDI!

72

Deplasmanda Sarıyer’e 2-0 yenilerek son 2 maça umutlarını bağlayan Düzcespor, kümede kalmak için son iki maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda.

Maç öncesinde taraftarlarını yanında göremeyen Düzcespor, maç esnasında ise Sarıyer taraftarlarının sözlü saldırısına uğradı. Sarıyer taraftarları, Düzcespor kaptanı Yasin Palaz’a küfürlü sözlerle saldırırken, maç boyunca sert ve defansif bir oyun sergileyen Sarıyer, galibiyeti korumayı başardı.

Düzcespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, maça hücum ağırlıklı başlasa da sonuç alamadı. Son dakikalarda gol arayışında olan Düzcespor, uzatma dakikalarında kendi kalesine gol atarak maçı 2-0 kaybetti. Bu sonuçla Düzcespor, ligde 17. sıraya gerileyerek kümede kalma umutlarını mucizelere bağladı.

Düzcespor’da sezon boyunca oyunculara verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve transfer yanlışlıkları takımın performansını olumsuz etkiledi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün verdiği sözleri zamanında yerine getirmemesi ve yapılan yanlışlıkların kulübü 3. lige düşürdüğü kamuoyunca ifade ediliyor ve bu durumun tek sorumlusu olarak Başkan Faruk Özlü gösteriliyor. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar