YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KOLOĞLU İTTİFAK ORTAĞI VEKİLLERİNE SİTEM ETTİ! ”TEBRİK ETMEK ÇOK MU ZOR”!

109

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Düzce Havadis Gazetesi mikrofonlarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumayeri’nin tecrübeli belediye Başkanı Koloğlu; Ak Partili Milletvekillerinin kendilerini ziyaret etmemesinden ilçede gerçekleşecek projelere kadar bir çok konuda mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

 

Koloğlu İttifak Ortağı Milletvekillerinin 5 yıldır Belediyeyi ziyaret etmemeleri konusunda sorulan soruya şu cevabı verdi:

“CHP milletvekilimiz ekibiyle, il başkanı ve yönetimiyle beraber geldi, bizleri ziyaret ettiler. AK Parti’den de Ercan Vekil’in danışmanı aradı, ama ben şehir dışında olduğum için görüşme olmadı. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda olacak. Ayşe Hanım’dan herhangi bir haber yok, zaten ben beş yıl boyunca görev yaptığım sürede de gelmemişti. Olayı şöyle değerlendiriyorum: Bir sürü insan geldi, bizi seven insanlar, hatta bize oy vermeyen insanlar bile geldiler tebrik ettiler. Biz hepsine teşekkür ediyoruz; gelen de gelmeyen de baştacı. Yapacak bir şey yok, vatandaşın takdiri bu yönde. Şu anlaşılmalı; Seçimde kazanmak da var, kaybetmek de. Seçmenin bize oy vermedi diye küsmenin bir anlamı yok çünkü seçmenin bir kısmı size oy verdi. Cumayeri’nde AK Parti’nin aldığı oy az bir oy değil, buna saygısızlık yapmamak lazım. Geçmişte seçim kaybettiğimiz zamanlar da oldu, üzüldük. Ama gittik, o dönem kim seçilmişse tebrik ettik. Bu bir siyasi nezakettir,” dedi.

Mega Projeler ve Ekonomik Sıkıntılar

Başkan Koloğlu, önümüzdeki dönemde ilçeye kazandırılacak mega projelerden bahsederek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye ve dünya ciddi ekonomik sıkıntılar içinde, özellikle pandemi süreci ile başlayıp savaş süreçleri ile devam eden ekonomik sorunlar yaşandı Türkiye’de.  Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle Cumhurbaşkanlığı’nın yayınladığı tasarruf genelgesine bağlı olarak hareket etmek zorundayız. Yani bir kamu kurumuyuz, bu genelgelere fiilen uymak zorundayız. Bu tür büyük projeler, özellikle Motor Sporları  pisti ile alakalı projeler, hemen hayata geçirilebilecek projeler değil. Bir süreç gerektiren projeler ve süreç şu anda işliyor. Daha önce hukuki ve yasal bazı sıkıntılar vardı, bu sıkıntılar çözüldü. Şu anda ekonomik sıkıntıların ve tasarruf tedbirlerinin ortadan kalkmasının ardından projeye devam edilebilecek. Cumayeri’ne ve Düzce’ye ciddi anlamda ekonomik katkı sağlayacak ve tanınırlık kazandıracak bir proje inşallah devam eder. Şu an özellikle devam eden ve yarım kalan projelerimizi hayata geçirmemiz lazım. Hem kamu kurumu olarak hem de vatandaş olarak bu dönemde biraz daha ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor. Belediyeyi ekonomik olarak sıkıntıya sokmamak ve temel belediyecilik faaliyetlerine zarar vermemek adına mega projeleri biraz daha arka planda tutmakta fayda var diye düşünüyorum.”

Bayram Mesajı

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun bayram mesajı ise şu şekilde oldu:

“Başta Gazze olmak üzere bütün Türk ve İslam coğrafyasındaki mazlum ve masum insanların bu bayram vesilesiyle felaha ve mutluluğa kavuşmalarını, savaşların durmasını temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin ve Türk milletinin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan diliyorum.”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar