YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜLŞEN ÖZER BASINLA BİR ARAYA GELDİ!

26

Düzce’ye yeni atanan İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer, Düzce’de görev yapan basın mensuplarıyla tanışmak ve kurumsal iletişimi güçlendirmek amacıyla Düzce Avni Akyol Öğretmenevi ve ASO‘da bir kahvaltı programı düzenledi.

Toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetleri, yürüyen projeler ve planlanan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu; mahallî basınla daha yakın ve şeffaf bir iletişim zemini tesis edilmesinin önemi vurgulandı. Ayrıca programda, Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi de gerçekleştirdi.

 

 

 İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer,  Düzce’nin köklü basın geleneğinin kamuoyunun doğru bilgiye erişiminde stratejik bir rol üstlendiğini belirterek “hakikat temelli bakış” ve “güvenilir bilgilendirme” ilkesinin altını çizdi. Millî Eğitim Bakanlığının öncelikleriyle uyumlu biçimde medya okuryazarlığının güçlendirilmesi, eğitim süreçlerine dair açık ve anlaşılır bilgilendirme yapılması ve toplumla okul arasındaki birliktelik duygusunun canlı tutulması gerektiğini ifade etti.

Özer, mevcut iyi uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceğini; beşerî temelli projelerin destekleneceğini; öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimini önceleyen çalışmalara yeni boyutlar kazandırılacağını dile getirdi. Ayrıca akran nezaketi ve dijital bağımlılık gibi alanlarda farkındalık çalışmalarını artırmayı, üniversitelerle iş birliğini derinleştirmeyi, şehrimizin kimliğini ve değerlerini yaşatan projeleri yaygınlaştırmayı ve toplumsal iyilik kültürünü güçlendirmeyi hedeflediklerini paylaştı.

 

 

Program, basın mensuplarının değerlendirme ve önerilerinin dinlenmesiyle tamamlandı. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri