YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AKÇAKOCA BELEDİYESİ’NİN TÜM ARAÇLARI SELDEN ZARAR GÖRDÜ !

326

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ilçede yaşanan son yılların en büyük sel felaketinde Belediyeye ait makine ve araç parkının büyük zarar gördüğünü belirterek elimizde kullanabileceğimiz aracımız kalmadı.Hepsi zarar gördü, kurtarabildiklerimiz de çalışmıyor, şuanda çevre il ve ilçelerden destek istedik. İlçe halkımız da bu konuda biraz duyarlı davranacaklardır. İnşallah el birliği ile bunu da atlatacağız dedi.

Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketinden İlçe Belediyesi de nasibini aldı. Sel suları Belediyeye ait makine ve araç parkına büyük zarar verdi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, el felaketinde Belediyeye ait makine ve araç parkının büyük zarar gördüğünü belirterek elimizde kullanabileceğimiz aracımız kalmadı.Hepsi zarar gördü, kurtarabildiklerimiz de çalışmıyor dedi. İlçe belediyelerinden destek istediklerini de belirten Yanmaz ilçede hayatın normale dönmesi için gece gündüz çalışılacağını söyledi.

ANA SU BORUSU DA PATLADI !

Öte yandan Akçakoca Belediyesi’nden yapılan açıklamada Sarıyayla barajından Akçakoca Belediyesine ait Koçullu köyündeki arıtma tesisine içme suyu taşıyan ana su borusunun patladığı duyuruldu.

Dün geceden beri devam eden aşırı yağışlar, Akçakoca merkezine su taşıyan ana borulularını tahrip etti. Sel sularının önüne kattığı taş ve ağaç köklerinden tahrip olan su borunun değişmesi için Akçakoca Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğu ve arıza giderilene kadar su kesintilerine karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar