YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

SOSYAL GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ DÜZCE’DE YAPILDI !

505

TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından 18 farklı ülkeden katılımcıyla düzenlenen Sosyal Girişimcilik Zirvesi, Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen programa Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, STK üyeleri ile 18 farklı ülkeden gelen genç girişimciler katılım sağladı.

Sosyal Girişimcilik Zirvesi Koordünatörü İsmail Hilmi Adıgüzel sosyal girişimciliğin ne olduğunu ve sosyal girişimcilik alanında çeşitli ülkelerde yapılan örneklerin yer aldığı sunum gerçekleştirdi. İnsanların Sosyal Medya üzerinden kendi tasarladığı fikirler sayesinde güzel işler yapabileceğini örnekleri ile sunan Adıgüzel, bu noktada girişimci olmak gerektiğinin altını çizerek ben yapamam, boşuna uğraşmaya değmez şeklindeki fikirlerin hedefe ulaşmada en büyük engel olduğunu söyledi.

 

Adıgüzel’in konuşmasının ardından 18 ülkeden gelen genç girişimciler hayata geçirdikleri ve dünya çapında başarılı oldukları projeleri katılımcılarla paylaştılar.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar