YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

UZMANLAR EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

241

Düzce Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü son günlerde Düzce ve civar illerde konuşulan Hızlı Tren konusuna açıklık getirdi. Kamuoyuna lanse edildiği gibi, konunun dışında değil tam göbeğinde olduğunu söyleyen Özlü açıklamalarında şu görüşlere yer verdi. “Yüksek hızlı tren konusunda Düzcelilerin heyacanını anlıyorum. Bu konuyu 3 yıl önce ulaştırma bakanlığı yetkilileri ile görüşmüştüm. Düzce güzergahında teknik olarak bir sorun olduğunu söylemişlerdi. O tarihte ayrıca yazılı bir bilgi notu da gönderdiler.

Bugünlerde tekrar düzce gündemine gelince 2 hafta önce ulaştırma ve alt yapı bakan yardımcıları ile görüştüm. “konuyu çok iyi biliyoruz, uzmanlarımız teknik ve mali yönden olabilirliğini çalışıyorlar” dediler. yani konu şu anda işinin uzmanlarının elinde. şu anda başka bir güzergah olsun diye aktif bir çalışma v.s yok.

Sanki tren kaçıyormuş gibi Düzce’de bir hava oluşturmanın, bir atmosfer meydana getirmenin, bu konuyu bu kadar köpürtmenin doğru bir yaklaşım tarzı olmadığını düşünüyorum. “bolu belediye başkanı Cumhurbaşkanından randevu istedi, düzce nerede” diyenler, 3 yıldan beri bu konunun bilgimiz ve ilgimiz dahilinde olduğunu hatırlatmak isterim. Hiçbirimiz hızlı tren uzmanı değiliz. Bırakalım uzmanlar çalışsın. Uzmanlar en doğru kararı verecektir. İşin uzmanlarına güvenelim. inşallah işin uzmanlarından Düzcelilerin gönüllerine isteklerine göre bir sonuç çıkar”

Konuyu yakında takip ediyoruz. Kamuoyunda iddia edildiği gibi konuya uzak değil, bilakis konunun tam göbeğindeyiz” şeklinde konuştu. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar