YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KESKİN VE MET’TEN DÜZCE AKTÜEL’E ZİYARET !

249

Düzce Aktüel Gazetemizin 4. kuruluş yıldönümü nedeniyle bizleri ziyaret eden Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin Gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Tanıtım ve Medya Başkanı Mine MET ile ziyarette bulunan Keskin, gündeme ilişkin de açıklamalarda bulundu. Ak Parti’de başlayan kongre süreci ile ilgili konuşan Keskin, teşkilatlarda görev almak isteyen Düzcelileri İl Başkanlığına davet etti.

TEŞKİLATLARIMIZI YENİYELECEK VE GENÇLEŞTİRECEĞİZ !

2020 yılının Ak Parti’de kongre yılı olduğunu dile getiren Keskin, bu yıl ilimizde de Belde teşkilatları ile başlayan kongreler ilçe kongreleri ile devam edecek ve akabinde Kasım ayında il kongremizi gerçekleştirip büyük kongre ile de bu süreci tamamlamış olacağız dedi.

Ak Parti’de kongre demek, yenilenme demek, taze kanların siyasete girmesi demek diyerek sözlerini sürdüren Keskin, yorulan arkadaşları dinlendireceğiz, genç ve dinamik arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Oluşacak bu yeni ekip Ak Parti’yi 2023’e taşıyacak ekip olacak. Bizim bu noktada ölçümüz Düzce’mizin alacağı hizmet noktasında olacak. Düzce; yeni yönetim sayesinde ne kadar çok hizmet alırsa biz de o kadar çok mutlu olacağız ve kendimizi başarılı sayacağız dedi.

Yeni yönetimlerde görev almak isteyen Düzcelileri Ak Parti çatısı altında olmaya davet eden Keskin, işinde başarılı olan Düzce için hayali olan, benim de bir sözüm var diyen herkesi Ak Parti çatısı altında toplanmaya davet eden Keskin, bu davaya hizmet etmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Teşkilatlarımızı yenilenme ve gençleştirme hedefimiz var. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz dedi.

HIZLI TREN İLE İLGİLİ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK !

Düzce gündemine yeniden oturan Hızlı Tren Projesi ile ilgili de konuşan Keskin, bu konu bize aktarıldığında biz konuyu hem Cumhurbaşkanımıza hem de Ulaştırma Bakanlığımıza ileteceğimiz söyledik. Bu konuda da gerekli hassasiyeti gösterdik. Milletvekillerimiz Ulaştırma Bakanlığında en üst düzey yetkililerle Ayhan Şamandar hocamızı ve ilgili teknik heyeti görüştürdü. Biz de bu arada konuyu Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Bu proje öyle hemen akşamdan sabaha olabilecek bir proje değil. 6 Milyar dolarlık bir yatırımdan bahsediyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Büyük bir yatırım’’ dedi.

Biz üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz diyen Keskin, Düzce için bizi heyecanlandıran bir proje, biz attığımız her adımın takipçisi olmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar