YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TSO BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

283

Düzce TSO yönetimi ve meclis üyeleri, ilk kez 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzce’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Bugün burada toplanmamızın amacı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla bir arada olmak, bu özel gününüzde sizlerin sevincine ortak olmaktır. Bizim vitrinimiz sizlersiniz. Faaliyetlerimizi, odamızı, bizleri kamuoyuna yansıtan, yerelde ve ulusalda odamızı ve bizleri en iyi şekilde gündeme taşıyan sizler sayesinde bildiğiniz üzere birçok kazanımlar sağladık. Faaliyetlerimizi kısaca Yönetim Kurulu Başkanımız sizlere aktaracak. Vicdanı hür, aklı hür, kalemi hür basın mensupları ülkenin yüz aklarıdır. Kamuoyunun doğru bilgiye erişimindeki en önemli aracımız sizlersiniz. Sizler bizi doğru algılayıp, haberlerinizde doğru yorumladığınızda yaptığımız tüm işler kamuoyu tarafından en doğru ve şeffaf şekilde duyulmuş oluyor.
Bin bir zorlukla mücadele ederek, kısıtlı imkanlarla ifa ettiğiniz bu önemli görevin bizler farkındayız. Son dönemlerde sizlerle olan bağımızı daha da güçlendirmeye gayret ettik. Sizlerle her zaman diyalog halinde olmaya çalışıyoruz. Kurumumuzun kapıları he zaman sizlere açık. Bunu zaten belirtmemize bile gerek yok.


Bizlere kamuoyu bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık arttırma anlamında bugüne kadar olan büyük katkılarınız için teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ahmet Dertli’den sonra konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, ““2019 yılı ülke genelinde bazı ekonomik sorun ve belirsizliklerle başlasa da yıl içinde yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde, yılın ikinci yarısında yeniden toparlanma sürecine girdik. İlimiz düzeyinde bakacak olursak da sanayicilerimizin büyük özverisiyle ihracatta en çok büyüyen ikinci il olmayı başardık.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar