YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILDI

503

Düzce AK Parti teşkilatından istifa geldi. AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, 2 yıldır sürdüğü AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Uzun süredir AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Sert parti tüzüğünde yer alan yaş sınırlanmasına erişmesi dolayısıyla gençlik kolları başkanlığı görevinden ayrıldı. Görevi bırakmasına ilişkin bir açıklama yayımlayan Sert, AK Parti ve gençlik arasındaki güçlü bağlantıya vurgu yaparak kendisine kattığı tecrübelerden söz etti.

Şükrü Sert yazılı olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “

Değerli Kamuoyu ve Genç Kardeşlerim; AK Parti Teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, gönüllü, vefakar ve fedakar kişilerden oluşan bir ailedir.

Bu ailenin 10 yıllık üyesiyim. 2010 Yılından bu yana dava olarak bellediğim bu yolda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde görev aldım. Üstlendiğim görevlerin her kademesinde,

tek hedefim görevimi layıkıyla yerine getirmek oldu. Bu görevi elimden geldiğince ifa etmeye çalıştım.

Teşkilatta gençlik yapısı ayrı bir okuldur. Bu okulda okumak zordur. Ancak hizmet aşkı düşünüldüğünde zorluklar gül bahçesine döner. Bu gül bahçesinde geçirdiğimiz günlerin bir sonu elbette var.

Ancak bizler, bu davaya gönül vermiş kişiler olarak bu okuldan mezun olmakla görevimizi tamamlamış olmayız.

Aynı sadakat ve hizmet aşkıyla, partimizi ve davamızı yeni görevlerimizle temsil edeceğiz.

Gençlik Kolları Başkanlığı görevimiz yaş haddine varmasından kaynaklı bitse de partimiz ve liderimiz için çalışma gayretimiz, üyesi olduğum İl Genel Meclisinde devam edecektir.

Siyasetin içerisinde gençlere büyük önem veren bir partinin ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız

Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir liderin arkasında olduğum için mutlu ve gururluyum.

Yaşım ne kadar ilerlese de hep gençlik dinamiği ile çalışacağım.Üyesi ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime hizmet etmeye devam edeceğim, yeni gençlere yardım etmeyi de kendime düstur edineceğim.Bu duygu ve düşüncelerle, görevim süresince desteklerini esirgemeyen ailem başta olmak üzere Genel Merkez Gençlik Kollları Başkanımız Sn. Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’e ve Genel merkez MYK ve MKYK üyelerimize, Genel Merkez Gençlik Kolları Önceki Dönem Başkanımız Sn. Melih ECERTAŞ’a, beraber görev yaptığım diğer illerdeki Gençlik Kolları İl Başkanları kardeşlerime, 65. Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, Düzce Belediye Başkanımız

Sn. Faruk ÖZLÜ’ye, İl Ana Kademe Başkanım Mustafa Keskin’e, İl Milletvekillerimiz Ayşe Keşir ve Fahri Çakır’a, İl Genel Meclisi Başkanımız Çiğdem Günal’a ve İl Genel Meclisi Üyelerimize,Kadın Kolları Başkanımız Sn. Güler Güneş’e ve Yönetimine,

İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belde ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, Beraber çalışmaktan onur duyduğum İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerime ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma ve Gençlik Teşkilatlarında çalıştığım tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Dinamik çalışma azmi ve Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek genç kardeşlerimden ayrılmanın burukluğu ile sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Partimin şahsıma vereceği her türlü yeni sorumluluklarla tekrar birlikte çalışmak dileğiyle, sizleri Allah’a emanet ediyorum.

Ortaya çıkan yeni süreçle birlikte yapılan temayül toklaması da dikkate alınarak kısa süre içinde yeni gençlik kolları başkanının atanması bekleniyor. Atama süresi boyunca görevi şifaen Şükrü Sert yürütecek.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar