YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ DAĞLI, ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN UYARISINDA BULUNDU!

354

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde alınan kararlara uyulmasını isteyerek evde kalın çağrısını yineledi.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde alınan kararların illerde İl Olağanüstü Umumi Hıfsızsıhha Meclisince alındığını ve yürürlüğe konulduğunu belirten Düzce Valisi Zülkif Dağlı özellikle evde kalın çağrısına riayet eden Düzce halkına teşekkür etti ve il ve ilçe merkezlerinde önlemlerin arttırıldığını dile getirdi.

Bu kapsamında, sosyal hareketliliği azaltmak amacıyla il ve ilçe merkezlerinde yayaların daha fazla bulunduğu veya işlek olan yerlerde; lüzum görülmesi halinde günün belirli saatlerinde kolluk kuvvetleri ve belediye zabıtası marifetiyle yürüyüş, gezinti vb. amaçlı giriş ve çıkışların sınırlandırıldığını dile getiren Vali Zülkif Dağlı, , sadece zorunlu hallerde, işi olanların maske takmak suretiyle giriş çıkış yapmasına müsaade edildiğini de hatırlattı.

Toplum sağlığı açısından vatandaşların meydanlarda, sokak ve caddelerde; sosyal mesafeyi gözetmeden toplu olarak yürümelerine veya bulunmalarına izin verilmemekte ve yan yana yürüyen vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi gözeterek yürümeleri konusunda telkinde bulunulduğunu belirten Vali Dağlı, şehir merkezinde araç trafiğinin yoğun olduğu yerler, sosyal mesafenin korunması ve sosyal hareketliliğin azaltılması için kapatıldığını duyurdu.

Vali Dağlı uyarılarını yineleyerek, Bu virüs bütün gücünü temas ortamından almaktadır ve hiçbir virüs alınan tedbirlerden daha güçlü değildir. Temastan kaçınalım, evde kalalım, virüsün yayılmasına fırsat vermeyelim diyerek sözlerini tamamladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar