YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

EVDE KAL ÇAĞRISINA AKÇAKOCA BÜYÜK ÖLÇÜDE UYDU!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Batı Karadeniz Bölgesi'ndeki Düzce'de "Evde kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyuluyor. Akçakoca ilçe sınırlarından kara yolu ile toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya olarak il merkezine yapılacak tüm giriş ve çıkışların saat 24.00'ten itibaren 2 günlük süreyle sınırlandırılması kararının ardından güvenlik güçleri ilçe girişinde çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar çerçevesinde sahil şeridinde yürüyüş alanları kapatıldı. En sakin günlerini yaşayan ilçede sessizlik hakim. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )
346

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Akçakoca’da “Evde kal Türkiye” çağrısına büyük oranda uyuluyor.

Akçakoca ilçe sınırlarından kara yolu ile toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya olarak il merkezine yapılacak tüm giriş ve çıkışların saat 24.00’ten itibaren 2 günlük süreyle sınırlandırılması kararının ardından güvenlik güçleri ilçe girişinde çalışmalarını sürdürüyor.

Alınan karar çerçevesinde sahil şeridinde yürüyüş alanları kapatıldı. En sakin günlerini yaşayan ilçede sessizlik hakim oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki Düzce’de “Evde kal Türkiye” çağrısına büyük oranda uyuluyor. Akçakoca ilçe sınırlarından kara yolu ile toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya olarak il merkezine yapılacak tüm giriş ve çıkışların saat 24.00’ten itibaren 2 günlük süreyle sınırlandırılması kararının ardından güvenlik güçleri ilçe girişinde çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar çerçevesinde sahil şeridinde yürüyüş alanları kapatıldı. En sakin günlerini yaşayan ilçede sessizlik hakim. ( Ömer Ürer – Anadolu Ajansı )
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar