YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETMENİM YANI BAŞIMDA PROJESİ DEVREDE!

335
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Öğretmenim Yanı Başımda” Projesi ile uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerin öğrencilerinin yanında olmaya devam ettiğini bildirdi.
Müdürlükten yapılan açıklamada, “Öğretmenim Yanı Başımda” Projesi ile okul müdürlükleriyle birlikte tüm eğitim kademelerindeki öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerinin desteklenmesi ve velilerle güçlü iş birliği kurularak, okul-toplum birlikteliğinin sağlanması, sürecin en verimli şekilde değerlendirilmesi ve salgına karşı duyarlı bir şekilde mücadele edilmesinin amaçlandığı belirtildi.
Açıklamada, proje kapsamında öğrencilerin sosyal, psikolojik ve akademik gelişimleri için öğretmenlerin, rehberliğini yaptıkları sınıflardaki öğrencilerini ve velilerini belirli aralıklarla aradıkları ifade edildi.
Tüm öğrenci ve velilerin okul rehber öğretmenine her an ulaşabilecekleri bir sistem kurulduğu ifade edilen açıklamada, “Her kademedeki öğrencilerimizin uzaktan eğitim çalışmaları sağlıklı bir şekilde yürütülmekte ve takip edilmektedir. Salgınla mücadele sürecinde velilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından sürekli bilgilendirilerek toplum bilincinin oluşturulmasına katkı sağlanmaktadır. Ayrıca rehber öğretmenlerimiz tarafından salgınla mücadele ile ilgili videolar, sunumlar hazırlanmakta ve müdürlüğümüze ait sosyal medya hesaplarında yayınlanmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar