YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YENİ TAŞKÖPRÜ’DE 8 VAKA GÖRÜLDÜ! 40 EV KARANTİNAYA ALINDI!

313
Düzce Merkez Köylerinden Yeni Taşköprü Köyü’nde son günlerde artan korona Virüs vakaları nedeniyle Köy muhtarı Hüseyin Gür Sosyal medya üzerinden vatandaşları uyardı. Muhtar Gür köydeki vaka sayısının 8, ev karantinası sayısının ise 40 olduğuna dikkat çekerek “Lütfen rehavete kapılmayalım, tüm kurallara uyalım” uyarısında bulundu.
Düzce’de son günlerde Korona Virüs vakalarındaki artış tedirgin edici boyuta geldi. Konu ile ilgili bir uyarı da Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür’den geldi. Muhtar Gür Köydeki korona virüs pozitif vaka sayısının 8’e ulaştığını, ev karantinası sayısının ise 40 olduğunu açıkladı.
Muhtar Gür yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Çok Kıymetli Köyümüz Halkı ! Köyümüzde 08.06.2020 tarihi itibari ile, Covid-19 Pozitif Vaka Sayımız : 8, Ev Karantinası Sayımız : 40, Olmuştur. Lütfen Devletimizin ve Düzce Valiliğimizin belirtmiş olduğu kurallara harfiyen uyalım, özellikle 65 Yaş ve üzeri ve 18 Yaş altı köyümüz vatandaşları sokağa çıkma yasağına uyması gerekmektedir. Cezalara maruz kalmamak ve daha önemlisi dikkatsizliğimiz yüzünden kimsenin yaşamını yitirmesine ( Ölüme) sebep olacak vebalin altına girmeyelim. LÜTFEN REHAVETE KAPILMAYALIM, SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYALIM, MASKELERİMİZİ TAKALIM. Sağlıkla Kalın” ifadelerini kullandı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar