YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TFF’Yİ PROTESTO İÇİN İSTANBUL’A YÜRÜYORLAR!

663
TFF’nin dün verdiği haksız kararın ardından harekete geçen Kırmızı Şimşekler taraftar grubunun yürüyüşü ulusal basında geniş yer buldu. TFF’nin almış olduğu adaletsiz kararı böylece tüm Türkiye görmüş oldu.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ve 3. Lig’de birinci takımların şampiyon olduğu, 2.,3.,4. ve 5. takımların ise Play-Off oynayacağını açıklamasının ardından 3. Lig 1. Grup’ta 6. sırada bulunan Düzcesporlu taraftarlar açıklanan karara tepki gösterdi. Taraftarlar İstanbul’da bulunan TFF binasına yürümeye başlamıştı.
 
TFF tarafından alınan adaletsiz karar Düzce halkını şok etti. Milletvekilinden Belediye Başkanına Sokaktaki Vatandaştan Ev hanımına kadar bir çok kişinin tepki ile karşılık verdiği karara en sert tepki ise Kırmızı Şimşekler taraftar grubundan geldi. Önce Anıt Park meydanınıda toplanan öfkeli taraftar grubu daha sonra ellerine aldıkları siyah çelenk ile TFF’nin Riva’daki tesislerine yürümeye başladı.
 
Öte yandan yürüyüş yerel medya ve ulusal medyada da geniş yer buldu. Bir çok ulusal gazete ve internet sitesi Düzcespor Kırmızı Şimşekler taraftar grubuna yer vererek yapılan haksızlığın tüm yurda duyulmasını sağladı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar