YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TOPÇULARIMIZ TESİSTEN AĞLAYARAK AYRILDI!

380
Düzcespor Kulübü Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz Düzcespor tesislerinde STK temsilcileri ile biraraya gelerek basın açıklaması yaptı. TFF’nin vermiş olduğu kararın kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Korkmaz, her türlü yasal hakkını kullanarak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
 
Düzcespor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri bugün Düzcespor tesislerinde Sivil Toplum Kuruluşlarının Düzce’deki başkanları ile biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Korkmaz, Düzcespor’un zor günlerden geçtiğini söyleyerek konuyu tahkime taşıdıklarını söyledi. Çıkacak karara göre hareket edeceklerini belirten Korkmaz; “Bugün TFF’nin verdiği yanlış karar nedeniyle iki arkadaşımız TFF’yi mahkemeye verdi. Hem Onlara teşekkür etmek hem de STK’larla Düzcespor’un derdini anlatabilmek için biraraya geldik. Düzcespor yönetimi olarak baştan beri maçların oynanmasını istiyorduk. Ama malesef federasyon iki kez verdiği karardan vazgeçti. Bir çok kulüp TFF’yi mahkemeye verdi, biz de mahkemeye verdik. Düzcespor’un hakkı yendi ve herhangi bir açıklama yapamıyorlar. Bizler her zaman Başkanımız Gökhan Kapoğlu ve yöneticiler olarak şunu savunduk. Oynansın düşen düşsün dedik. Biz federasyona diyoruz ki aldığınız karardan vazgeçin. Sesimizi her yere duyurmaya çalışıyoruz. Düzceli hemşehrilerimiz çok üzgün. Bu konuda toplumu bilinçlendirmek için biraradayız” dedi.
 
BİR ÇOK KULÜP İTİRAZ ETTİ
 
Sadece Düzcespor’un değil bir çok kulübün hakkının yendiğini hatırlatan Korkmaz; “Bir hafta yasal süreç var, müracatımızı yaptık. Herhalde en kısa sürede cevap verecekler. Bizimle birlikte birçok kulüp de itiraz etti. Averajla kaybeden kulüpler de var. Onlarla da her zaman irtibat halindeyiz. Ligden çekilen takımlar da var. Pandemi var diye Serik’te bize maç oynattılar 5. sıradayken 6. sıraya düştük. Biz mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. En hazır takım bizdik. Oynanmayacak dediler bıraktık, oynanacak dediler toplandık. Her hafta korona testi yapıldı, tüm sporcu ve yöneticilere. Çok büyük emekler verdik, karşılığı bu olmamalıydı. Bizim İstediğimiz adalet başka birşey değil. ” dedi.
 
BU DURUM BİZİ HIRSLANDIRDI
 
Verilen haksız kararın kendilerini üzdüğünü ve hırslandırdığını ifade eden Korkmaz; “Bize bu durum çok ağır geliyor. Kimseye izah edemiyoruz, bu da bize bir hırs verdi. Önümüzdeki sezon Düzcelilerle birlikte çok daha güzel bir ekiple bu işi başaracağız. Bu durum bizde hırs yaptı. Hatta diyoruz ki bırakın 2. lige hiç beklemeden basamakları tek tek çıkmak istiyoruz. Birbirimizi teselli ediyoruz, başaracağız diye bakıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
TEK BİR KURUŞ BORCUMUZ YOK
 
Düzcespor’un tüm borcunu temizlediklerini ifade eden Korkmaz; “Türkiye’de borcu olmayan İlk 5 takımdan biriyiz. Topçularımızın hiçbirinin alacağı yok. Diğer kulüplere baktığımızda borç içinde yüzüyorlar. Bu dönemde birçok kulüp başkanı istifa etmek zorunda kaldı. Bizler dimdik ayaktayız. Bundan sonra da getireceğiz. Topçularımız buradan giderken ağladılar” diyerek sözlerini noktaladı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar