YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ KAYNAŞLI KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

356

Ak parti kongre takvimine göre ilçe kongreleri tamamlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Ak parti Kaynaşlı ilçe kongresinde delegeler Bayram Parlak’ı ilçe başkanlığına seçti. Kongrede bir konuşma yapan Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, ‘ İnandığımız yolda büyük bir inanç ve güçle ilerliyoruz’ dedi.

Kaynaşlı İlçesi 7. Olağan Kongresine Koordinatör Milletvekili Recep Uncuoğlu, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, 23. Dönem Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, İlçe Belediye Başkanı Birol Şahin, Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekiz Asuk, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrenin büyük heyecan ve coşku içinde geçtiği gözlendi. Kongrede, delegelerin oyları ile Bayram Parlak ilçe başkanlığına seçildi. Birçok ilçede kongrelerin tamamlandığını hatırlatan İl Başkanı Mustafa Keskin, ‘ Kongrelerimiz büyük bir heyecan ve coşku içinde geçiyor. Ak partinin üyesinden en yetkilisine kadar tüm partililerimiz inandığımız yolda büyük bir kararlılık ve güçle ilerliyoruz. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza görevlerinde ve memleket hizmetlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar