YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞAHİN’DEN ÖZLÜ’YÜ ZORA SOKACAK İDDİA! ESKİ BAŞKANLARA DANIŞMANLIK TORPİLİ !

485
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin Öncü Televizyonunda katıldığı canlı yayında Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü zora sokacak açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden bu yana Düzce Belediyesi’nde mali disiplin tedbirleri adı altında fuzuli harcamaları kısan Faruk Özlü’nün seçilemeyen Belediye başkanlarını danışman adı altında maaşa bağladığını belirterek bu kişilerin bugüne kadar belediyeye ne hizmet verdiğini sordu.
 
Kaynaşlı eski belediye başkanı Erol Bayraktar’ı örnek gösteren Şahin, Bayraktarın kadrosunun Milli Eğitim Bakanlığı’nda olduğunu ancak kendisinin Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye danışmanlık yaparak devletten haksız kazanç elde ettiğini söyledi.
 
Belediye Başkanı olarak bizler emanetçiyiz, Orada kul hakkı var diyen Şahin, Biliyorsunuz Erol Bayraktar İlkokul öğretmeniydi. Seçimi kaybettikten sonra öğretmenliğe geri döndü. Gayet doğal bir hak geri dönebilir. Ama bayraktar öğretmenlik yapmak yerine Faruk Özlü’ye danışmanlık yapıyormuş. Gören var mı, kendisi neyin danışmanlığını yapıyor. Bunu yetkili arkadaşların bir araştırması lazım. Erol Bayraktarın durumu, şuan usulsüz, hukuksuz ve haksız dedi.
 
Şahin’in bu açıklamalarının ardından Özlü’nün nasıl bir cevap vereceği merak edilirken seçim kaybeden diğer ilçe belediye başkanlarının da Özlü’ye ücreti karşılığında danışmanlık hizmeti verdiği iddia edildi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar