DÜZCESPOR İSTANBUL DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ!

371

Misli.com 3.Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor 2020-2021 sezonu erteleme maçında deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede temsilcimiz Düzcespor ortaya koyduğu üstün mücadele ile sahadan 4-3 galip ayrılmayı başardı.

Düzcespor deplasmanda karşılaştığı rakibi Bayrampaşaspor’u 4-3’lük skor ile mağlup etmeyi başardı. İlk yarıya çok istekli başlayan temsilcimiz yakaladığı 2 net pozisyonu gol ile sonuçlandıramadı. Rakip kalede kurduğu baskılı futbol ile ilk yarıda gol arayan temsilcimiz İlk golü dk.19’da Nevzat Bilen’in şutuyla buldu. Golün ardından rakip kalede etkisini artıran Kırmızı Lacivertliler dk. 24’te ise Ömer Faruk Sezgin’in golü ile durumu 2-0’a getirdi. 2. Golümüz ile dağılan rakip savunmada kendini boşa çıkaran Yusuf Akyel Enver’in ortası ile topa kafa vurarak durumu 3-0’a getirdi. İlk yarıda bulduğu 3 gol ile oyunu rakip kaleye yığan temsilcimiz Düzcespor dk 34’te Abdullah Karmil’in ters vuruşuyla kalesinde golü gördü ve 2 takımda 3-1’lik skor ile ilk yarıda soyunma odasına gitti. 2. Yarının başlamasıyla oyun kontrolünü kaybeden temsilcimiz Düzcespor 56. dk’da Bulut’un yaptırdığı penaltı sonucu kalesinde golü gördü ve durum 3-2 oldu. Bu dakikadan itibaren savunmada yapılan hatalar ile ard arda atak yiyen temsilcimiz Düzcespor dk. 60’da Bayrampaşa’nın atağına engel olamadı ve durum 3-3 oldu. Deplasmana mutlak galibiyet parolası ile giden Düzcespor dk 73’de Mutlu Güler ile aradığı golü buldu ve mücadeleden 4-3 galip ayrıldı.

Bu maç ile birlikte puanını 19’a çıkaran Kırmızı Lacivertliler sıralamada 5. Sıraya yükseldi. Rakibimiz Bayrampaşaspor ise 17 puan ile 6. Sırada kaldı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key