ÜNİVERSİTE HASTANESİNDEN ZORUNLU OLMADIKÇA GELMEYİN UYARISI!

663
Koronavirüs vakalarının bir ay içinde yüzde 100 oranında artış gösterdiği Düzce’de ‘Tıp Fakültesi Hastanesi’, poliklinik kapısına astığı duyuru ile hastaları gelmemeleri konusunda uyarmak zorunda kaldı. Başhekimlik tarafından yapılan duyuruda ‘zorunlu’ olmadıkça hastaneye girilmemesi istendi.
 
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Koronavirüs için artış gösteren iller arasında saydığı Düzce’de hastaneler de tıkanma noktasına geldi. Pozitif vakaların 21 bini aştığı Düzce’de 9 ay içinde 81 kişi öldü. Vakaların her geçen gün arttığı Düzce’de Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hastalara uyarı yapmak zorunda kaldı. Başhekimlik tarafından poliklinik girişine asılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:
 
“Dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen Covid-19 salgını nedeniyle hastanemizde şüpheli vakalar bulunmaktadır. Hastanemize girmeniz halinde olası risk altında olabilirsiniz. Zorunlu koşullar olmadığı takdirde poliklinik muayenesi için hastanemize girmemeniz hususu dikkatlerinize arz olunur.”

 

BİR AYDA 14 BİN TEST YAPILDI! 

Covid-19 hastalarının yoğun olarak bulunduğu Düzce üniversite hastanesinde Kasım ayı verilerine göre 14 bin 832 Koronavirüs testi yapıldı. Bunların dışında da hastaneye 33 bin 870’i ayaktan 7 bin 381’i acil hasta olmak üzere toplam 41 bin 251 hasta başvuru yaptı. Yoğun bakımdaki doluluk oranları nedeniyle hastaların çevre illere gönderildiği öğrenildi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key