DÜZCESPOR BERGAMA DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ!

354

Düzcespor zorlu Bergama deplasmanından altın değerinde üç puanla döndü.  Her iki yarıda da rakibine üstünlük kuran Düzcespor sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylelikle lig cetvelinde Düzcespor 22 puana yükseldi.

Düzcespor ligin 15’inci hafta maçında deplasmanda Bergama Belediyespor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Düzcespor maça; Furkan Kaçar, Ebu Sıddık Çelebi, Osman Boz, Metin Sevinç, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Ömer Faruk Sezgin, Batuhan Tekin, Barış Bozdilki, Mutlu Güler, Oğulcan Şahin ile başladı.

Bergama 14 Eylül stadındaki karşılaşmada her iki takımda ilk yarıya temkinli başladı. Maçın 10. Dakikasında Bergama Belediyespor oyuncusu Egemen Zengin Sarı kart gördü. Düzcespor ilk yarının büyük bölümünde rakip takım önünde baskı kuran takım oldu. Atakları her iki kanada yayan Düzcespor baskının sonucunu 38’inci dakikada aldı. Bu dakikada Düzcespor ani bir atakla Ömer Faruk Sezgin’i ceza sahası önünde toplu buluşturdu. Ömer Faruk düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI

Düzcepor ilk yarıyı galip tamamlamanın motivasyonuyla ikinci yarıya da hızlı başladı. Maçın bu bölümünde de etkili olan Düzcespor ataklarını genelde sağ ve sol kanatlara yaydı. Bergama Belediyespor ise oyunda denge kurmaya çalıştı ve beraberlik golünü 51’inci dakikada sağladı. Golden sonra Düzcespor hızla toparlandı ve yeniden maçta üstünlüğü ele aldı. Ve bu üstünlük 64’üncü dakikada golle süslendi. Metin Sevinç kafa golüyle takımının ve maçın skorunu ilan etti: 2-1.  Düzcespor bu deplasman galibiyeti ile lig yarışında ‘ben de varım’ dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key