YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ ATAY YENİ YIL ÖNCESİ YILBAŞI DENETİMLERİNİ İNCELEDİ!

431

 

Düzce Valisi Cevdet Atay beraberindeki heyet ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret edilerek yeni yılları kutladı.

D-100 kara yolu Kaynaşlı uygulama noktasında ortak denetim yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Düzce Valisi Cevdet Atay, güvenlik güçleri, araç sürücüleri ve ailelerinin yeni yılını tebrik etti.

Atay, sürücülere Türk Kızılay Düzce Şubesince hazırlanan yiyeceklerden ikram etti. Atay, gazetecilere, kentte görevli ekiplerin 24 saat esasına uygun olarak çalıştığını belirterek, vatandaşların huzur içinde yılbaşı akşamı geçirmelerini istediklerini söyledi.

Tedbirlerin sağlık çalışanlarına nefes aldırdığını aktaran Atay, “Bu yılbaşını herkes kendi evinde ailesiyle geçirsin. İnşallah pandemi sürecinden sonra yine misafirliklere giderler ama bu yılbaşını Düzceli hemşehrilerimiz lütfen evlerinde geçirsin. Çekirdek aileleriyle sağlıklı ve huzurlu şekilde geçirirler inşallah.” dedi.

Vali Atay, daha sonra  112 Acil Çağrı Merkezi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi birimi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesini de ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar