YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VATANDAŞLAR; KENDİMİZİ DEĞERLİ HİSSETMEMİZİ SAĞLIYORLAR!

364
 
Türk Kızılayı ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması boyunca evlerinden çıkamayan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını gidererek önemli bir görevi yerine getiriyor.
 
Düzce Vefa Sosyal Destek Grubu, kurulduğu günden bu yana, yalnız yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle izolasyon sürecindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımlarla gönüllere dokunmaya devam ediyor. Hafta sonu kısıtlamasının 6. haftasında da ekipler evlerinden çıkamayan vatandaşların taleplerine anında cevap vererek ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.
 
Ekipler özellikle ilaç ve gıda talebi ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek bu noktada taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için çalıştıklarını belirttiler.
7 gün 24 saat esasına göre çalışan Türk Kızılayı ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar da gördükleri ilgi ve destek karşısında da duygulandıklarını ve kendilerini önemli hissettiklerini belirterek görev yapanlara teşekkürlerini ilettiler.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar