DÜZCE BELEDİYESİ HAFTA SONUNDA KAR MESAİSİ YAPTI!

395

Düzce Belediyesi karla mücadele ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı sonrası harekete geçti. Oluşturulan kriz masası koordinasyonu ile kar yağışı başlar başlamaz cadde ve kaldırımların temizliği için kullanılacak tüm iş makinaları sahaya indirildi. Ekipler bir yandan karla kaplanan yolları açarken bir yandan da kaldırım ve köprülerdeki karları küredi.

Düzce Belediyesi 102 personellik kar küreme ekibi hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından köprülerde ve kaldırımlardaki karları gün boyunca küreyerek temizledi. Düzce’nin  ortasından geçen Asar deresi üzerinde ki köprüler ile D-100 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitler de 2 gün boyunca etkili olan yağışın ardından kar ve buzlanmaya karşın temizlik çalışması gerçekleştirdi. Hem köprülerde hem de üst geçitlerde önce kar küreme çalışması yapan ekipler, buzlanmayı önlemek için de tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşlar köprüleri ve üst geçitleri daha güvenli kullanmaya başladı.

ANA ARTERLER SÜREKLİ TEMİZLENDİ

Hafta sonu aralıksız yağan kar yağışı ile mücadele etmek için mesai mefhumu göstermeksizin çalışan Düzce Belediyesi ekipleri, 3 greyder, 15 kepçe, 21 kamyon ve 102 personelle Düzcelilerin sorun yaşamaması için kar küreyerek, yolları açtı. Ekipler, 24 saat boyunca şehir merkezindeki mahalleler, Bahçeşehir ve Konuralp’te kar küreme ve tuzlama işlemlerini gerçekleştirdi. Belediye yetkilileri, gece gündüz demeden çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtildi.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI SEFERLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Düzce Belediyesi iştirak ortağı olan Ulaşım A.Ş. araçları, yeni tip korona-virüs tedbirleri kapsamında belirlenen saatlerde aksama olmadan seferlerini sürdürerek vatandaşları mağdur etmedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key