UZAKTAN EĞİTİMLE GEÇEN BİRİNCİ YARIYIL SONA ERİYOR!

387
Uzaktan eğitimle geçen birinci yarıyıl bu hafta sona eriyor. Öğrenciler karnelerini 22 Ocak’tan itibaren dijital ortamda alacak. İkinci yarıyıl, üç haftalık ara tatilin ardından 15 Şubat’ta başlayacak.
Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını, eğitim ve öğretimi baştan aşağıya etkiledi. Dersler televizyondan ya da dijital ortamlardan takip edildi. Okullarda uzaktan eğitimle geçen birinci dönem 22 Ocak’ta tamamlanacak ve karneler dijital ortamda öğrencilere ulaştırılacak.
Bu dönem sınav yapılamamasından dolayı, ilkokul ve ortaokullarda karne notlarını ders etkinliklerine katılım belirleyecek.
 
Lise öğrencileri karne almayacak
 
Liselerin ilk dönem karne notları ise ikinci dönem yapılacak yüz yüze sınava göre verilecek. Dolayısıyla lise öğrencileri ilk dönem karne almayacak.
 
Öğrenciler 3 hafta tatil yapacak
 
Yarıyıl tatili 25 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Yarıyıl tatil süresine ikinci dönemdeki bir haftalık ara tatil de eklendi. Böylece öğrenciler üç hafta tatil yapacak. 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak.
 
Yüz üze eğitimi salgının seyri belirleyecek
 
Okullarda ikinci dönem yüz yüze eğitime geçilip geçilmeyeceği henüz netleşmedi. Yüz yüze eğitim kararını salgının seyri ve ortaya çıkan tablo belirleyecek.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key