YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MHP’DEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET!

506

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz, Düzce Belediyesi meclis üyeleri Ayhan Cicu, Hakan Çetin, Ayhan Seyyar, Ömer Ardahan ve teşkilat üyeleriyle birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Özlü, kendisini makamında ziyaret eden MHP heyetine, Düzce Belediyesinin kent genelinde yaptığı çalışmaları anlatırken, 2021 yılı itibariyle hayata geçirilecek yeni projelerin de detaylarını paylaştı.

Düzcespor konusunda da değerlendirmelerin yapıldığı görüşme de, Başkan Özlü’nün uzun süredir dile getirdiği ve kamuoyu ile sıkça paylaştığı spor kulüplerinin şirketleşmesine yönelikte görüş alışverişinde bulunuldu.

Düzce’nin gelişmesi, değişim ve dönüşümü noktasında ne gerekiyorsa yapmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Özlü, “Ziyaretinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Düzce için en iyiyi en güzeli yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2021 yılı Düzce’nin şantiyeye döneceği ve değişimlerin yaşanacağı olacağı bir yıl olacak” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key