PANDEMİ NEDENİYLE ÇİÇEKÇİLERDE 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR !

360
Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü Koronavirüs salgının gölgesinde diğer yıllara nazaran biraz daha buruk geçecek. Sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Sevgililer günü nedeniyle bu yıl sevdiklerinin yanına gidemeyecek olanların çiçeklerini ve notlarını ise çiçekçiler ulaştıracak.

Düzce’de faaliyet gösteren çiçekçilerde sevgililer günü öncesinde yoğun bir hareketlilik başladı. Korona virüs pandemisi tedbirleri kapsamında her hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan çiçekçilerde, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor.

Çeşit çeşit ve renk renk çiçeklerle vitrinlerini süsleyen esnaf, Sevgililer Günü’nde normal zamanlara göre daha yüksek gelir sağlamayı umuyor. Ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle sevdiklerinin yanına gidemeyecek olanların çiçeklerini ve notlarını da çiçekçiler ulaştıracak.

“Özel izinle bu hafta sonu çalışacağız”

Sevgililer Günü öncesinde yoğun talep olduğunu dile getiren çiçekçiler, “Sevgililer Günü öncesinde ön talep siparişleri alıyoruz. Şu an için yoğun bir talep var. Cumartesi-pazar normalde yasaktı ancak bakanlığımızın izniyle bu hafta sonu çalışacağız. Gün içerisinde saat 10.00 ila 17.00 saatleri arasında hizmet vereceğiz. Saat 17.00’den sonra çiçek servisimiz devam edecek. Bu şekilde çalışacağız” şeklinde konuştular.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key