YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR EVİNDE KAYBETTİ!

578
Misli.com 3.Lig 4.Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor, Lig’in 23. Haftasında evinde İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’u ağırladı. Zor geçen mücadeleyi Bayrampaşaspor 1-0 kazandı.
 
Lig’in 23. Haftasında evinde Bayrampaşaspor’u ağırlayan Düzcespor bu mücadeleden 0-1 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz maça daha iyi başlayan taraf olurken 45+1’de kaleci Furkan Kaçar ceza sahası dışında topa elle müdahale etmesi sonucu kırmızı kart gördü. Bu karttan sonra 1 kişi eksik oynayan Kırmızı Lacivertliler soyunma odasına 0-0’lık beraberlik ile gitti. Mücadelenin ikinci yarısında verdiği yanlış kararlar ile maçı katleden hakem heyeti dk 60’da Düzcespor aleyhine penaltı verdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Bayrampaşaspor mücadele 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maça hakem heyetinin yanlış kararları damga vururken Düzcespor’un birçok pozisyonuna düdük çalınmadı.
 
Bu mücadele ile birlikte Kırmızı Lacivertli ekip 38 puan ile 5. Sıraya gerilerken Bayrampaşaspor puanını 32’ye yükselterek 7. Sırada yer aldı.
 
ZİRVE TAKIMLARI PUAN KAYBETTİ
 
Lig’in 23. Haftasında zirve takımlarının maçları sürpriz sonuçlar ile bitti. Lig’in lideri Aksarayspor evinde Adana temsilcisi Kozanspor ile 0-0 berabere kalırken Kelkitspor evinde Adıyaman 1954 Spor’a 0-1 yenildi
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar