YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MERTTÜRK; ERBAKAN YERİ DOLDURULAMAZ BİR LİDERDİ!

441
Milli Nizam Partisi, Selamet Partisi, Refah Partisi ve Saadet Partisi kurucu Genel Başkanı 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezih Merttürk, “Milli görüş lideri Erbakan ülkemiz için yeri doldurulamaz bir liderdir, kendisini özlüyoruz” dedi.
 
Türkiye’nin dışa bağımlılığını sona erdirmek ve kendi dinamikleriyle dünya ülkesi olması için hayatını adayan, bu uğurda çeşitli engellemelere rağmen son nefesine kadar milli görüş davasını ilerletmeyi amaçlayan 54. Hükümet başbakanı ve birçok siyasi partinin kurucu genel başkanlığını yapan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığında anıldı.
Prof. Dr. Erbakan’ın vefatının 100 yılı dolayısıyla il başkanlığında bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Nezih Merttürk, Türkiye’nin bağımsızlığı için hayatını adayan Necmettin Erbakan’ın bağımsız Türkiye özlemini dile getirdi.
 
Nezih Merttürk, “Türkiye ve Dünyadaki konjektürel gelişmeler ışığında her fırsatta ‘Milli ve Yerli’ kalkınma hamlesinin önemini ifade eden, dışa bağımlılık yerine ülkemizin zengin yeraltı ve yerüstü kaynak ve potansiyelinin harekete geçirilmesini savundu., ‘Yeni Dünya Düzeni’ adı altında Siyonist küresel güç odaklarının artarak devam eden ekonomik, ticari ve politik risk ve tehditlerine karşı “toprak ayağımızın altından kayıyor” şeklinde milletimizi sürekli uyaran, mevcut ekonomik darboğazı, borç sarmalını, dış politikadaki gelişmelerin ortaya çıkardığı kaotik durumu her vesilede yıllar öncesinden üzerine basa basa dile getiren ve gerekli önlemlerin alınmaması durumunda “dövecek dizimizin kalmayacağını” ifade ederek bizlere ‘Dünden Bugünü Anlatan’ Türkiye Cumhuriyeti 54.Refahyol Hükümeti’nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar