YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE DİGİTAL FUARDA DÜNYAYA TANITILDI!

258
COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda 25-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Travel Turkey Dijital İzmir Fuarı’nda Düzce de yerini alarak Dünyaya tanıtıldı.
 
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TURSAB Fuarcılık AŞ işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, küresel salgın koşulları nedeniyle dijital platformda gerçekleştirildi.
 
İZFAŞ’ın dijital altyapısıyla sadece sanal ortamda 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşen 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’nda yerini alan Düzce Düzce Belediyesinin organizasyonunda en iyi şekilde Dünyaya tanıtıldı.
Türkiye’de turizm sektörünün ilk sanal fuarı olacak 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini aynı ortamda buluşturdu. Salgın ortamında turizm sektöründen gelen talebine istinaden dijital platformda paydaşları bir araya gelmesini sağlayan fuar, Türkiye’de turizm fuarları açısından yeni bir dönemi de başlattı. Böylece dünya çapındaki dijital fuarlar arasındaki yerini alan 14. Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’nda Düzce’yi Vali Cevdet Atay video konferans sistemiyle tanıttı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar