BELKA A.Ş. DÜZCE SPORA SPONSOR OLDU!

363

TFF 3. Lig 4. Grup karşılaşmalarını 3. sırada tamamlayarak Play-off oynama hakkı kazanan Düzcespor için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den bir destek daha geldi. Başkan Özlü’nün talimatıyla  BELKA A.Ş. Düzcespor’a forma sponsoru oldu. 

Yönetime geldiği günden bu yana Düzcespor’un güçlenmesi için destek veren ve şehrin takımının ayağa kalkmasında, birleştirici ve bütünleyici bir tutum sergiyelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kulübe destek sağlamaya devam ediyor. Atılan ciddi adımlarla şehrin takımının yanında olup, sahipsiz bırakmayarak şirketleşmesini sağlayan Başkan Özlü her fırsatta sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteriyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla, İnsan Kaynakları ihtisas şirketi olan BELKA A.Ş. Düzcespor’a forma sponsoru oldu. 

“SPONSORLUK ANLAŞMASI HAYIRLI OLSUN”

Düzcespor ile ilgili yıllardır çözülemeyen sorunlara merhem olmak için bir çok proje geliştiren Başkan Özlü son olarak Düzce Belediyesi İştirak şirketlerinden biri olan BELKA A.Ş.’nin forma sponsoru olmasını sağladı. Başkan Özlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Düzcespor’un kurumsallaşmasının önünü açmak  için çalışmalarımızın yanı sıra fiziki şartların iyileştirilmesi adına da çalışmalarımız devam ediyor. Şıralık Bölgesine yapacağımız spor kampüsümüz de bu adımlarımızdan biri. Bunun yanı sıra Düzcespor’a imkânlarımız dahilinde destek olmaya devam ediyoruz. Düzcespor’a son olarak BELKA Şirketimizin forma sponsoru olmasını sağladık. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Play-off karşılaşmalarında kulübümüze başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

“YÖNETİMDEN ÖZLÜ’YE SPONSORLUK TEŞEKKÜRÜ”

Konuyla ilgili Düzcespor Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise; “6 Mayıs Perşembe günü itibariyle play-off mücadelelerine başlayacak olan Profesyonel Futbol Takımımızı yeniden bir bütün olarak bir üst ligde görmek için  başlatılan prim kampanyasıyla da futbolcularımızın moral ve motivasyonunun yüksek tutulmasına neden oldu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle İnsan Kaynakları  ihtisas şirketi olan BELKA, Düzcespor’a forma sponsoru olarak takıma destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” denildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key