UĞUR KOLEJİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU!

ÖZEL DÜZCE UĞUR FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, MEZUNİYET COŞKUSUNU AİLELERİYLE BİRLİKTE DÜZENLENEN TÖRENLE YAŞADILAR. OKUL BAHÇESİNDE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİNE UYARAK YAPILAN TÖREN İLE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİ BİTİREN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ, MEZUNİYET TÖRENİNDE KEP ATTI. (SELÇUK AKYOL/DÜZCE-İHA)
367

 

Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, mezuniyet coşkusunu aileleriyle birlikte düzenlenen törenle yaşadılar. Okul bahçesinde korona virüs tedbirlerine uyarak yapılan tören ile 2020-2021 eğitim öğretim dönemini bitiren 12. Sınıf öğrencileri, mezuniyet töreninde kep attı.

Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi 2020-2021 yılı eğitim öğretim dönemini yapılan mezuniyet töreni ile tamamladı. Okuldan mezun olan 12. sınıf öğrencileri için okul bahçesinde korona virüs tedbirleri çerçevesinde düzenlenen törene okul yöneticileri, öğretmenleri, bu yıl okuldan mezun olan öğrenciler, öğrencilerin aileleri katıldı.

Okul Kurucusu Gökhan Sarıgül, korona virüs döneminde verdikleri eğitimin başarısına değinerek öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu. Pandemi döneminde verilen eğitim mücadelesi sonunda öğrencilerin ve velilerin büyük zorluklar yaşadığını belirterek öğretmenlerin özverili şekilde çalışması ile eğitimde fire vermeden bir yılın bitmesinden dolayı mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

Sarıgül, “Biz öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Ama siz veliler için bugünün ayrı bir önemi var. Biz öğrencilerimizi 12. Sınıftan mezun ediyoruz ama sizler için bugünün ayrı bir önemi var. Sizler 12 yıllık bir emeğin meyvelerini alacaksınız. Mezun olan öğrencilerimiz inşallah bundan sonra istedikleri yerlerde, emek verdikleri yerlerde olurlar. Emeksiz hiçbir şey olmaz. Biz öğrencilerimize hep söylüyoruz. Çalışmadan olmuyor. Çalışacaksınız, başaracaksınız. Yattığınız yerden olmuyor dedik. Ve öğrencilerimiz pandemi şartlarında emin olun çok çalıştılar. Üniversiteye gitmek için çok emek verdiler. Allah hepsinin yolunu açık eylesin. Öğretmen arkadaşlarım, meslektaşlarım. Pandemi şartlarında evlerinde gecenin kaçı olursa olsun. Öğrencileri ile ilgilenmek maddiyatın yanında manevi de bir duygudur. Özellikle ben bir alkışı öğretmenlerimizin hak ettiğine inanıyorum. Ben bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Öğrenci velilerimiz ise çocuklarını okutmak için birçok şeyden feragat ettiler. Ben öğrencilerim adına onlara teşekkür ederim. İnşallah çocuklarımız hayatları boyunca başarılı olacaklar. İnşallah birgün yolumuz kesişecek, buraya gelecekler, belki çalışma arkadaşı olacağız” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Başormancı ise konuşmasında öğrenci ve velilerine yönelik olarak geleceğe dair tavsiyelerde bulunarak mezun olan öğrencilerin gelecek yaşantılarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Bayrak ve flama devir teslimin ardından mezun olan öğrenciler, diplomalarını alarak kep attılar.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key