KARDEŞLER ARASI KAVGADA KAN DÖKÜLDÜ, 2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ!

Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü’nde kardeşler arasındaki tartışmada abi İbrahim K. iki kardeşini tabanca ile öldürdükten sonra kaçtı. Haberi alan kardeşlerin yakınları, hastanede fenalık geçirdi.
Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü’nde kardeşler arasında çıkan kavgada kan döküldü. İbrahim K. isimli şahıs, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı öğrenilen iki kardeşi Şaban ve Suat K.’yı öldürdü.
HASTANEDE VEFAT ETTİLER
Suat, Şaban ve İbrahim K. isimli kardeşler arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda abi İbrahim K. tabanca ile kardeşlerine ateş etmeye başladı. Kardeşler Şaban ve Suat K. kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Olay yerinden kaçan İbrahim K.’nın yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 2 kardeş ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi önüne gelen yakınları ölüm haberinin ardından fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak savcılık inceleme başlattı.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Ağabey İbrahim K.’nın jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Sakarya’nın Hendek ilçesinde olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.