BU DA OLDU! İNSAN DIŞI YARATIKLAR ZEYNEP SARENİN TEDAVİ PARASINI ÇALDILAR!

480

SMA tip-1 hastalığı ile mücadele eden ve zamana karşı yarışan Zeynep Sare için gönüllülerce Anıtpark meydanına kurulan kermes alanında kimliği belirsiz kişi yada kişiler satışlardan toplanan paraların bulunduğu yardım kutusunu çaldılar.
 
SMA Tip-1 hastası olan Düzceli Zeynep Sare için vatandaşlar seferber oldu. Başlatılan yardım kampanyaları ile Sadece Düzce değil tüm Türkiye Zeynep Sare’ye destek olmak için mücadele vermeye devam ediyor. Gönüllüler, çeşitli organizasyonlarla ve etkinliklerle Zeynep Sare’nin tedavisi için gereken paranın toplanması için gece gündüz demeden çalışmaya devam ederken yaşanan olay insanlığın geldiği son noktayı gözler önüne serdi.
 
Dün akşam saatlerinde Anıtpark Meydanında bulunan kermes alanından kanları donduran haber geldi. Minik Zeynep Sare’nin tedavisi için kurulan kermes alanından yardım kutusu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından çalındı. İnsanlıktan nasibini almamış kişi yada kişilerce yapılan hırsızlık olayının ardından polis ekipleri hırsızlığı yapan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çevrede bulunan kameraları ve mobese kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışma başlattı.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key