10 GÜNDE BİN 377 GENÇ AŞILANDI!

322
Düzce Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü tarafından gençleri aşıya teşvik etmek amacıyla başlatılan “Sağlıklı ve Mutlu Yarınlar İçin Düzce Gençliği Aşılanıyor” kampanyası amacına ulaştı. Kampanya süresince 1-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Bin 377 genç aşılandı. Aşılanan gençler arasında yapılan çekiliş sonucunda 10 bisiklet, 10 tablet, 100 taşınabilir şarj aleti almaya hak kazananlar belirlendi.
 
 
Düzce Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü’nün “Aşılan Çekilişe Hak Kazan” sloganı ile başlattığı “Sağlıklı ve Mutlu Yarınlar için Düzce Gençliği Aşılanıyor” kampanyasında 10 gün içerisinde Bin 377 genç Düzce’deki aşı noktalarına giderek 1. doz aşısını yaptırdı. 17-30 yaş aralığında aşılanan gençleri aşıya teşvik etmek için düzenlenen kampanya sonrasında bisiklet, tablet ve taşınabilir şarj aleti hediyeleri için aşılanan gençler arasında çekiliş yapıldı.
 
 
KAMPANYA AŞILANMA HIZINI ARTIRDI
Kampanya öncesi 1. doz aşılama haritasında Düzce sarı renkli riskli iller arasında yer alırken, kampanyanın başlaması ve aşılanma hızının artması ile Düzce 3 gün içerisinde mavi renkli iller arasına girmişti. Aşılanan gençleri tebrik eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; “Covid-19 pandemisine karşı en güçlü silahımız aşı. Biz de gençlerimizi teşvik etmek amacıyla Sağlık İl Müdürlüğümüz ile birlikte aşılama kampanyası düzenledik. Yoğun bir katılım ile kampanyamızı sürdürdük. Gençleri aşılanmaya teşvik etmemiz ile birlikte Düzce kısa sürede mavi kategorideki yerini aldı. Elde ettiğimiz kazanımları kaybetmemek adına, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak ve aşılarımızı olarak bu süreci başarı ile yürütmek istiyoruz. Aşılanan gençlerimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
­1 Ekim 2021 Cuma Günü Prof. Dr. Erol Güngör Kültür merkezinde düzenlenecek olan program ile kazanan talihlilere hediyeleri verilecek.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key