ZABITADAN KASAPLARA SIKI DENETİM!

264

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile birlikte kentte bulunan kasaplarda et, sakatat ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. 

Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında Zabıta Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, satışa sunulan et ve et ürünlerinin uygunluğu kontrol edildi. 

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren kasap marketlerde denetim gerçekleştirdi. 
Ekipler denetimler kapsamında ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, satışa sunulan et ve et ürünlerinin uygunluğu ile hijyen noktasında inceleyerek, eksiği bulunan işletmelere uyarılarda bulundu.


Vatandaşların sağlıklı koşullarda gıda tüketmelerini sağlamak ve gıda güvenliğini arttırmak adına düzenli denetimlerin sürdürüldüğünü ifade eden Zabıta Müdürü Sezgin Diner, “İl genelinde yaptığımız gıda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Sağlık koşullarına uygun olmayan işletmelere gerekli işlemleri uyguluyoruz. Hijyen denetimlerimizin yanı sıra işyerlerinin ruhsatlarını da inceliyoruz. Denetimlerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketmesi için sık sık devam edecek” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key