DÜZCE YÜRÜYOR; YÜZLER GÜLÜYOR!

276

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Düzce Yürüyor Yüzler Gülüyor’ projesi kapsamında katılımcılar bu hafta sonu Kent Ormanı Doğal Parkurunda yürüyüşe çıktı.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Düzce yürüyor yüzler gülüyor projesi kapsamında bu hafta katılımcılar Kent Ormanı doğal parkurda yürüyüş gerçekleştirdi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde doğada yürüyüş gerçekleştirmek isteyenler toplanma noktasında bir araya geliyor. Otobüsler ile yürüyüş parkuruna kadar getirilen katılımcılar daha sonra bölgede yaklaşık 3-4 saatlik yürüyüş gerçekleştiriyor. Bu haftaki rota ise Bahçeşehir Kent Ormanı oldu.

Valimiz Sayın Cevdet Atay, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, Alay Komutanımız Naci Akkaş, Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç, ailelerimiz ve gençlerimizle beraber Kent Ormanı – Çakırlar İlkokulu arasındaki 4.500 metrelik parkurda yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonunda Çakırlar İlkokulu bahçesinde katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı.

Genci yaşlısı herkesin katıldığı etkinlikte doğal yürüyüş parkuru ile vatandaşlar doğal hayata adapte oldu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key