VALİ ATAY MAHSUR KALAN TIR SÜRÜCÜLERİNİ ZİYARET ETTİ!

331

Düzce’de etkili olan kar sebebi ile Ankara istikametinde hem TEM otoyolu hem de D-100 karayolu tır, kamyon ve uzun araçlarına kapatıldı. Saatlerdir bekleyen sürücüler için yol açma çalışmaları devam ederken Vali Atay da sürücüleri ziyaret edip gerekli çalışmanın yapıldığını ve mağduriyetin en kısa sürede çözüleceğini belirtti. 

Düzce’de sabah saatlerinden itibaren aralıksız etkili olan kar yağışı sebebi ile yollar kapandı. Ekipler bölgelerde yoğun çalışmalarla yolu trafiği açık tutmak için çaba sarf ederken, Bolu Dağı’nda tırların makaslaması sonrasında yol trafiğe kapandı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yoldan tırlar kaldırılırken, tır, kamyon ve uzun araçların geçişine Kaynaşlı’dan itibaren izin verilmiyor. Trafik polisi ekipler bölgede uzun araçların geçişine izin vermezken kilometrelerce kuyruk oluştu. TEM otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan uzun araçlarda Kaynaşlı gişelerinden çıkartılarak Düzce’de park alanlarına gönderilirken, yoğun kar yağışı sebebi ile Ankara istikametine sadece binek araçlar gönderiliyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay da TEM Otoyolu Ankara istikametinde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan sürücü ve yolculara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Vali Atay, sürücü ve yolcularımızın endişe etmemeleri gerektiğini, ekiplerimizin her türlü yardım için sahada olduklarını ifade etti.

Bölgede uzun araçların geçişine henüz izin verilmiyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key