YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GÖKHAN KAPOĞLU DÜZCESPOR TARİHİNE GEÇTİ!

513
Düzcespor olağanüstü kongresi kulübün Şıralık tesislerinde yapıldı. Kongrede Gökhan Kapoğlu 3’üncü kez  Düzcespor başkanı seçildi. Eski başkanlardan Mehmet Saygun Kapoğlu’nun yeni listesinde yer aldı.
 
Divan Başkanlığını Ali Dilber’in yaptığı kongreye MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce Barosu Başkanı Taner Çakır ve delegeler katıldı. Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Kapoğlu, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak için çalışacaklarını söyledi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşını hep bir ağızdan söylenmesinin ardından başlayan kongrede dilek ve temennilerin ardından seçime gidildi. Tek listenin yer aldığı kongrede, 8 Kasım 2019 tarihinde Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan olağanüstü kongre ile Düzcespor kulüp başkanlığı görevine gelen, 30 Mart 2021 yılında yapılan olağan kongrede 2. kez kulüp başkanlığına seçilen Gökhan Kapoğlu, bugün yapılan ve Düzcespor tesislerinde gerçekleşen olağanüstü kongrede 3. kez başkanlık koltuğuna oturdu.
 
KAPOĞLU TARİHE GEÇTİ
 Düzcespor’un 46. Başkanı olan Gökhan Kapoğlu, Yılmaz Öney ve Düzce Belediyesi eski başkanı İsmail Bayram’ın ardından başkanlık koltuğuna 3’üncü kez oturan isim olarak  Düzcespor tarihine geçti.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar