YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DESOB BAŞKANI KAYIKÇI İFTAR YEMEĞİNDE KONUŞTU; KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI!

300

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin geleneksel İftar Yemeği Bu yıl Acaroğlu Tesislerinde geniş katılımla gerçekleştirildi. İftar Yemeğine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz, oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterler ile çalışanlar katıldı. 

Akşam Ezanının okunması ile hep birlikte oruç açan esnaflar kongrelerin ardından ilk kez toplu bir şekilde bir araya gelmiş oldular. 

İftar yemeğinde konuşan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı; pandemi nedeniyle iki yıldır esnafların çok zor günler geçirdiğini bir çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını belirterek ”yaşadığımız sürecin tarifi yok. Ama çok şükür artık pandemi ile ilgili yaşadığımız kötü günler geride kaldı” dedi. 

14 Mayıs’ta Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin genel Kurulunu yapacaklarını açıklayan Kayıkçı; birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kongre yapacağız diyerek esnafları genel kurula davet etti.

Keskin daha sonra tüm masaları tek tek gezerek esnaflarla yakından ilgilendi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar