YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU!

531

AK Parti İl Teşkilatının bayramlaşma programı bugün yapıldı.  Bayramlaşma programında AK Parti’nin eski ve yeni siyasileri bir araya gelirken, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Kesin, bütün teşkilat ve parti mensuplarına bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederken, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ise 2023 seçimleri öncesi tüm teşkilat be partililerin kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Teşkilatları Bayramlaşma programına yoğun ilgi vardı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Boğaziçi Belde Başkanı İbrahim Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, parti yöneticileri ile eski AK Partili siyasiler katıldı.

Konuşmasına Düzcespor’un şampiyonluğunu kutlayarak başlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Değerli arkadaşlarım, biliyorsunuz zorlu bir Pandemi süreci yaşadık, bir araya gelebilme fırsatını çok yakalayamadık. Hamdolsun bu Ramazan ve bu bayramda Allah nasip etti bir aradayız. Bu birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bugün çifte bayramı yaşıyoruz biliyorsunuz, Düzcespor’umuz şampiyon olarak 2. Lige yükseldi, çok mutluyuz çok gururluyuz, çok sevinçliyiz. Bu vesileyle Düzcespor’u tebrik ediyorum” dedi. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar