YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞENGÜLOĞLU DÜZCE HALKININ KANDİLİNİ KUTLADI!

217

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Regaip Kandili; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi olduğunu belirterek, tüm İslâm âleminin mübarek Üç Aylarını ve Regaip Kandili’ni kutladı.

Başkan Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. “Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaib Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz.

Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylar, manevi coşkunun yaşandığı, iç dünyamızı, kalbimizi onaracağımız ve hayatımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bu mübarek günde birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberlik anlayışıyla sergilediğimiz davranışlar huzurumuzu daha da artıracağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Düzceli hemşerilerimiz olmak üzere, aziz milletimiz ve bütün İslâm âleminin mübarek Üç Aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum.
Böyle gecelerde toplumumuzda iyilik ve hayrın artmasını, Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key