YUNUS BANNER

19 MAYIS ŞENLİK HAVASINDA KUTLANDI!

91
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bütün yurtta olduğu gibi Düzce’de de törenlerle ve coşkuyla kutlandı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 106’ncı yılı kutlamaları dolayısıyla ilk tören Anıtpark’ta düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu.
Çelenk sunumunun ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Bahçeşehir Spor Salonu’nda etkinlikler devam etti.

 

 

Kutlama programı Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın bayram kutlamasının ardından İl Müdürü İsa Yazıcı’nın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma ile başladı.

 

Halk Oyunları Kusursuz Kafe gösterisi ile başlayan program, Cimnastik Gösterisi, Güreş Gösterisi, Judo Gösterisi, Şiir Okuması, Bisiklet Gösterisi, Okçuluk Gösterisi, Basketbol Gösterisi, Yöresel Halk Oyunları ve milli sporculara başarı belgesi takdimi ile devam etti.

 

 

Gençlerimizin sergilemiş oldukları yetenekleri ve enerjisiyle geçen program Tiyatro Ekibinin gerçekleştirmiş olduğu Oratoryo ile son buldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri