YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

4 AYDA 3 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK !

519

Göreve geldiği günden itibaren yoğun ve hızlı bir şekilde çalışmalar yürüten Birol Şahin, Kaynaşlı Halkı’na hizmet anlamında ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Belediyeyi devraldıklarında birçok sorunla karşılaştıklarını belirten Şahin hızlı bir tempoyla, gece gündüz demeden belediye olarak çaba harcadıklarını ve çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini açıkladı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin “ Belediye Başkanlığı görevini 8 Nisan 2019 tarihinde devraldık. Ondan sonra süratli bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Sürekli arazideyiz. Ekiplerimiz çalışıyor. Yoğun bir tempo var. Özellikle görsellik anlamında, alt-üst yapı alanlarında çalışmalarımız var. Kısa bir sürede güzel bir park yaptık. Gece geç saatlere kadar çalıştık. Bayram öncesi bir parkımızı yetiştirdik. İkinci parka başladık şimdi. Yeni Caminin yanında D100’ün hemen kenarında güzel bir park inşa ediyoruz. Sonrasında 3. parka başlayacağız ve böylece çalışmaların devamı gelecek. Asfalt çalışmalarımız olacak. Yakın bir zaman içerisinde asfalta başlayacağız.” dedi.

Kaynaşlı’ya yeni ve modern bir pazaryeri kazandıracaklarını belirten Şahin ‘Kapsamlı, modern bir kapalı pazaryeri projemiz de var. Birkaç yer baktık, önümüzdeki günlerde pazaryeriyle alakalı önemli bir ilerleme kaydedeceğiz. Bunu da hayata geçireceğiz’ diye konuştu.

Belediyenin borç yükü altında olduğunu söyleyen Şahin, 45 milyon liralık borcun 3 milyon lirasını ödediklerini kaydederek şunları aktardı: ‘Kaynaşlı Belediyesi gerçekten aşırı derecede borçlanmış. 45 milyon borç vardı biz aldığımızda. Şu ana kadar biz bu borcun 3 milyonunu ödedik. Düzenli bir şekilde ödemelerimizi yapıyoruz. Daha disiplinli daha planlı bir belediye, daha mevzuata uygun, kanunlara riayet eden, halkın içerisinde olan bir belediye anlayışımız var. Halkımızda bundan gerçekten memnun. 3 aylık bir zaman içerisinde baya bir mesafe kaydettik. Bu yılsonunda Kaynaşlı’da önemli değişiklikler gerçekleşmiş olacak. Kaynaşlı 5 yıl sonunda gerçekten modern bir şehir haline gelmiş olacak. ‘

Gırgın Çayırı mesire alanının ilçenin tanıtımına büyük destek vereceğine olan inancını da ifade eden Şahin, Saz Tatil Köyü için şöyle konuştu: ‘Önümüzdeki yıl Gırgın Çayırında spor oyun alanları, belki bir gölet yapabiliriz, konaklanabilecek bir sosyal tesis olabilir. Bununla alakalı da bir çalışmamız olacak. Yine ilçemizde bir tatil köyü kuruluyor. Saz Köyü Tatil Köyü. Konaklamalı bir tatil köyü olacak. Tamamen eko turizmin de içinde olduğu bir yer. Burası da ilçemizin tanıtımı için fayda sağlayacak.Bizim hedefimiz Kaynaşlımızın görsel anlamda güzel bir çehreye kavuşturduğumuz zaman çok daha fazla turist çekeceğiz.’ dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar