DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SENATOSU GÖLYAKA YEREL YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ

221
Kahvaltı programı şeklinde gerçekleştirilen toplantıya; DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, DÜ Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Senato Üyeleri ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
 
DÜ Rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar yaptığı konuşma da “Gölyaka’nın tarımı, doğası ve turizmiyle büyük potansiyele sahip, Gölyaka için somut projelerimiz var” dedi.
 
Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt yaptığı açıklamada, “Gölyaka’mızın bugününü ve yarınını değerlendirdiğimiz toplantıda, ilçemize yeni fakültelerin kazandırılması, Meslek Yüksek Okulumuzun sorunlarının değerlendirilmesi, eğitim ve fiziksel kalitesinin artırılması, ilçe turizm potansiyelinin ve olası turizm yatırımlarının verilerle değerlendirilmesi, tarım, sağlık ve turizm başta olmak üzere bir çok konuda ilçemiz halkına yönelik doğrudan eğitsel, farkındalık artırıcı ortak çalışmaların planlanması üzerinde duruldu, Gölyaka’mız için hayırlı olması dileğiyle” dedi.
 
Belediye Başkanı Yakup Demircan ise yaptığı konuşmada, ” Öncelikle programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızda ki en büyük gayemiz ilçemiz Gölyaka’nın daha iyi yerlere gelmesi, turizm alanında ve eğitim-öğretim alanında yükselişi için istişare içinde olmamızdır. İnşallah kısa zamanda programlarımız dahilinde kademe kademe ilçemizi hep birlikte geliştireceğiz” dedi.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key