YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CABOĞLU; ŞAHİN’İN GİTMESİNİ GENEL BAŞKAN YARDIMCIM İSTEDİ; BEN DE ‘YOL EDİN’ DEDİM!

515

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, son günlerde kamuoyunu meşgul eden Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in partinin kongresinden gönderilmesine ilişkin olarak basın toplantısı düzenledi.  Caboğlu, Birol Şahin’le iletişimsizlik yaşadıklarını belirterek ‘ Genel Başkan Yardımcımızın görüşünü ilettik, Kendisinden salondan ayrılmasını ben istedim, Merkez ilçe başkanıma bu yönde bir talimat verdim. Başkanımıza katılımı için teşekkür edin ve uygun bir dille yol edin dedim. Belki yanlıştı yaptığım, ama o an öyle olması gerekiyordu. Şahin’e yakışan daha sonra görüşmek üzere salondan ayrılmasıydı’ dedi. Caboğlu, istifa açıklaması yapan Meclis üyeleri için de ‘ Bu arkadaşlar zaten MHP’li değiller ki, daha önce istifa etmişlerdi, yaptıkları şovdan ibaret dedi. 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i kongreye kendisinin davet ettiğini vurgulayan Caboğlu ‘ Birol Başkanı ben davet ettim. Düşünün ki eğer aramızda hatır var ki davetime icabet etmiş. Genel Başkan yardımcımızın bir görüşü olmuş, salonda bulunmasını istememiş. Birol Şahin, benden telefon beklemeliydi. Sonuçta ben davet etmişim. Hemen basın açıklaması yapması doğru değildi. Kongreden sonra bunu konuşabilirdik’ dedi.

Eski MHP’li Meclis üyelerinin istifasına bir anlam veremediğini de ifade eden Caboğlu bu konuda da şu görüşlere yer verdi: “ Bunu anlamakta zorlandım. Çünkü bu arkadaşlarım daha önceki olayda zaten istifa etmişlerdi. Yani MHP’li üyeler değiller ki dedi. 

Parti olarak her zaman hizmetten yana olduklarını belirten İlhami Caboğlu, ‘ Bizim için önemli olan Kaynaşlı halkıdır. Biz yine Başkan Birol Şahin’le oturur, bölgeye yapılacak hizmetleri görüşürüz. Bir Milletvekilimiz var, Düzce Milletvekilidir. Ayırım yapması mümkün mü? Biz olaylara böyle bakmıyoruz. Her zaman hizmetten yanayız’ dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar