DUYGULANDIRAN ANONS!

278

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden Ulaşım A.Ş. duygulandıran bir çalışmaya imza attı.  Toplu taşıma araçlarına binen şehit yakınları ve gaziler, kartlarını okuttuklarında ‘Vatan Size Minnettar’ anonsuyla karşılaşıyor.

Toplu taşıma araçlarının kontrol ve denetimini sağlayan Düzce Ulaşım A.Ş. Başkan Özlü’nün talimatıyla şehit yakınları ve gazilere yönelik sesli anons uygulaması başlattı. Düzce’deki tüm şehit yakınları ve gazilerin KentKart’lara yapılan güncelleme ile otobüsleri kullanıp kartlarını okuttuklarında ‘Vatan Size Minnettar’ anonsuyla karşılaşıyor.

Ulaşım A.Ş.’nin başlattığı uygulamayı ilk kez kullanan Düzceli Gazi Özgür Çavuş, “Gazi kimliğimi otobüste okuttuğumda ‘Vatan Sizden Minnettardır’ anonsunu duyunca inanın çok mutlu ve duygulandım. Belediyeden Allah razı olsun. ” dedi.

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNATTARIZ”

Türkiye’nin gazi bir millet olduğunu, Anadolu topraklarının vatan kılınmasında ve yüzyıllardır bu topraklarda Türk milletinin varlığının devam ettirilmesinde gazilerin katkısının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Özlü, “Milletimiz dün olduğu gibi bugün de ‘ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ diyerek ülkesini her cephede korumuştur. Kahraman Mehmetçiklerimiz vatani görevlerini yapmak için gittikleri asker ocağında şehitlik veya gazilik mertebesine ulaşmak istediklerini her platformda dile getirerek vatan sevgilerini göstermektedirler. Bizler de şehit yakınları ve gazilerimize olan minnettarlığımızı göstermek, onların sayesinde huzurlu bir şekilde uyuduğumuzu hatırlatmak adına böyle bir uygulama başlattık. Kısa süre içinde kartlar tanımlandı ve artık şehit yakınları ve gazilerimiz her otobüslere bindiklerinde bizlerden onlara ‘ Vatan Size Minnettardır’ anonsunu duyacaklar. Türk Milleti şehitlerimize ve gazilerimize borçlu ve minnettardır” ifadelerinde bulunarak sözlerini noktaladı. 

Düzce Ulaşım A.Ş.’nin uygulamanın şehit yakınları ve gazileri hem şereflendirmek hem de onları unutmadıklarını göstermek adına hassas bir davranış olduğunu dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ulaşım A.Ş.’nin yönetimini kısa sürede bu uygulamayı hizmete aldıkları için teşekkür etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key