YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YIĞILCA HALKININ SİYASETÇİ ÖZLEMİ FOTOĞRAF KARELERİNE YANSIDI!

512

Siyasetçileri köylerinde seçimden seçime gören Yığılca halkının siyasetçi özlemi fotoğraf karelerine yansıdı. Köylerinde uzun bir süreden sonra siyasetçileri gören köy halkı sıkıntı ve sorunlarını ilk elden aktarmanın mutluluğunu yaşadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ak Parti heyeti ise vatandaşları tek tek dinleyerek sorunları not aldı. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet bu hafta Yığılca’nın köylerini gezdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile beraberindeki AK Parti heyeti, bu hafta Yığılca’nın köylerini gezerek köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Ak Parti heyetine ise yoğun ilgi gösterdi. 


Düzenlenen Yığılca programına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, Yığılca İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kuru ile ilçe teşkilatı katıldı.

AK Parti İl Başkan Keskin, kılınan cuma namazının ardından yaptığı açıklamasında “Cuma günleri ilçelerimizi geziyoruz. Bugün de Düzce’nin en güzel yerlerinden biri olan Yığılca’nın Aksaklar köyündeyiz. İl Genel Meclis Başkanım yanımda, ilçe teşkilatım yanımda. Burada Allah’a çok şükür Düzce’miz Türkiye’nin bütün yolların kesiştiği, yeşilin içinde, cennet gibi bir iklimde yaşıyoruz. Hiç aklınıza gelir miydi bir virüs çıkacak piyasaya, herkes evlerine tıkılacak, herkesi hasta edecek, insanları öldürecek. Bu günlerden geçtik çok şükür, artık bir arada durabiliyoruz. Artık mevlit yapabiliyoruz, cenazelerimize gidebiliyoruz. Cuma’ya gidemediğimiz günler oldu. Hamt olsun bunların üstesinden geldik. Dünyada virüsle uğraşmada bir numarayız. B kadar olumsuzluklara rağmen biz de Düzce’ye bir çivi çakarsak karımızdır, tüm derdimiz bu. Size bir damla hizmet geliyorsa, Düzce’de yaşayanlara Ankara’dan hizmet getirebiliyorsak, en büyük görevi yapmış oluyoruz. Biri arkamızdan Allah razı olsun derse biz bu işi yapmış oluyoruz. Yoksa Başkanlıkta geçer, vekillikte geçer hepsini at çöpe gitsin.

Bize insanlık lazım, bize dua lazım. Onun için biz beraber olacağız, bunun başka yöntemi yok. Sizler Cumhurbaşkanı’mıza destek verirseniz, bütün dünyanın karşısında Cumhurbaşkanı’mız dimdik ayakta durur. Eğer Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Azerbaycan Karabağ’a giremezdi, Libya’ya giremezdi, Balkanlarda bu kadar güçlü olamazdık, bizi boğarlardı. Tek bir yer kaldı. Türkiye’yi de yıkarlarsa bütün İslam ümmetini de yıkacaklar. Dertleri bu. İçerden de dışardan da hepsi beraber olmuşlar Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyorlar. Ama olmayacak. Bu millet ne derse o olacak. Bu millet tamam derse tamam diyeceğiz. Devam et derse devam edeceğiz. Son bir şey kaldı. Bu ekonomi. Bakın askerlerle uğraştık. O 28 Şubat sürecinde kızlarımız üniversitelere giremezken ne diyordu generaller, bin sene sürecek bu iş diyordu. Yargıda, vesayette, terörde, bak gezi diye hepsi ayağa kalktı, İstanbul’u yakıp yıktılar. Niye yaptılar bunu? Yok efendim havalimanı yapılmasın, yok boğaz köprüsü yapılmasın. Hepsini yaptık. Daha da yapacağız. Şu anda tek bir şey kaldı ekonomi, ekonomiyi de kırıp atacağız. Cumhurbaşkanı’mızın birinci gündemi bu. Bunu düzelteceğiz. Zannetmeyin ki bunlardan bizim haberim yok, Cumhurbaşkanı’mızın haberi yok. Hepsinden haberi var. Bakın Almanya’da akrabalarınız vardır. Oradaki hayat pahalılığını, sıvı yağ kuyruklarını dinleyin. Biz burada biz bize yeteceğiz. Bu ümmetin duası yetecek bize. Bu memleket bu işlerden de sıyrılacak. Ama sen olmadan bir eksiğiz, o olmazsa bir eksik kalacağız, ablam olmazsa biz bir eksik kalacağız. Tamamlayacağız birbirimizi. Dünyanın en mükemmel insanları da değiliz. Bizim de hatalarımız var. Ama biz hep birlikte bir bütün olacağız. Derdimiz hizmet. Başka derdimiz yok. O son virajı da göreceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar