YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE 1 GÜNDE NORMALLEŞTİ!

241
Kovid-19 tedbirlerinin gevşetilerek “yeni normale” geçişin başladığı ilk günde Düzce sokakları yine en yoğun günlerinden birini yaşadı. Kalabalığı görenler Düzce bir günde normalleşti demekten kendilerini alamadılar.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 aydır süren kısıtlamaların büyük kısmı bugün sona erdi. Şehirler arası seyahat kısıtlaması kaldırıldı, restoran ve kafeler yeniden açıldı.
Kontrollü normal hayata dönüşün ilk gününde bazı noktalarda trafik yoğunlu yaşanırken şehir merkezinde de insan yoğunluğu dikkat çekti. Özellikle banka, kargo ve ptt önünde yaşanan yoğunluk zirve noktasına ulaşırken, Spor sokak ve Gaziantep caddesinde de aşırı yoğunluk dikkat çekti.
Düzce Valisi Zülkif Dağlı Normalleşme süreci ile ilgili yaptığı açıklamada Düzceli vatandaşları uyardı ve ”Covid-19 salgını ile mücadelede yeni bir safhaya, “Kontrollü Sosyal Hayat” dönemine giriyoruz. Devletimizce alınan tedbirlere uyalım, lütfen rehavete kapılmayalım. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hassasiyetle riayet edelim.”
açıklamasında bulundu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar